BOFFI / Olaszország

Ötletek, amelyek az érzékekre hatnak

Olasz dizájn 1934 óta

"

A dizájn élén 1934 óta

Több mint 85 év munkájával felépítve, a Boffi márka presztízse és hitelessége szárnyal. A kreativitás és a kultúra világának közelítése megerősíti a Boffi identitását: úttörő trendalkotóként elsőként léptek ki a milánói Salone Del Mobile vásár területéről, hogy reprezentatív helyszíneket válasszanak a belvárosban az esemény idejére. Ez egy új korszak kezdete, amely Piero Lissoni művészeti vezetéséből talál energiát és inspirációt.

Tudjon meg többet a Boffiról ➝

Boffi bútorok - Ági Müller Concept
"

Boffi konyhák

A kreatív szenvedély és az innováció közötti kapcsolat, a hagyományok tiszteletben tartása mellett a Boffi olyan konyhai kollekciókat hozott létre, amelyek személyre szabhatók és testre szabhatók, köszönhetően a formátumok és felületek széles választékának, valamint a piacon elérhető csúcsminőségű anyagoknak, mint a fa, acél, kő és márvány.

Tudjon meg többet a Boffi konyhákról ➝

"

Boffi fürdőszobák

A minden igényt kielégítő konyhai megoldásai mellett a Boffi termékpalettáján a fürdőszobai berendezési tárgyak, fürdőszobai csapok, valamint az avant-garde készülékek ugyancsak teljes és átfogó kínálatot alkotnak.

Tudjon meg többet a Boffi fürdőszobákról ➝

"

Boffi gardróbok

A kortárs belső terek világában a Boffi neve régóta egyet jelent az innovációval és a kiválóságokkal a konyhákban és a fürdőszobákban. A cég 2020-ban a gardrób szektor felé is fordította figyelmét és innovációs szemléletét.

Tudjon meg többet a Boffi gardróbokról ➝

"

Boffi + Ági Müller Concept

Az Ági Müller Concept a Boffi termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként prémium kiegészítő szolgáltatásokkal is a vásárlók és belsőépítész partnerek rendelkezésére áll.

Boffi/DePadova - Ági Müller Concept

REFERENCIÁK / Ági Müller Concept

Referenciák - Ági Müller Concept

Ági Müller Concept referenciák

Nincs jobb érzés számunkra, mint amikor a gondos tervezés és professzionális kivitelezés után a megálmodott enteriőr életre kel. Tekintsen bele a már megvalósult projektjeinkbe!

Tovább a referenciákhoz ➝