KONYHÁK / Ági Müller Concept

Kreativitás és technológia

"

Boffi

A Boffi 1934-es alapítása óta sok minden megváltozott: a társadalmi konvenciók, az életmód és az esztétikai érzékenység, ám több mint 85 év alatt a Boffi és tevékenysége mindvégig kifejezte az ízlés és a technológia változásait, így világszerte mindig az innováció és a dizájn szinonimája.

Tudjon meg többet a Boffiról ➝

Boffi konyhák - Ági Müller Concept
"

Miele

A Miele olyan termékeket kínál, amelyek a tartósság, a teljesítmény, a könnyű használat, az energiahatékonyság, a dizájn és a szolgáltatás mércéjét szabják meg. Ez megfelel az „Immer Besser” vezérelvnek, amelyet az alapítók, Carl Miele és Reinhard Zinkann nyomtattak első gépeikre, és amely a mai napig jellemzi a Miele-t.

Tudjon meg többet a Miele-ről ➝

MIele konyhai gépek - Ági Müller Concept
"

Gaggenau

A munkán kívüli élet egyre inkább a konyha körül forog. A felkészülés, az élvezet, a megbeszélés egyre inkább egy szobában történik. És ha a konyha az otthon szíve, akkor Gaggenau a konyha lelke.

Tudjon meg többet a Gaggenauról ➝

"

Bora

Willi Bruckbauer a BORA lelke, a látnoki, kreatív elme, és az úttörő főzőlap-elszívórendszerek hajtóereje. A több mint 20 éves konyhai tapasztalattal rendelkező, képzett asztalos mester tudja, mit akarnak az emberek a modern konyháktól: olyan életteret teremteni, amely megfelel az egyén igényeinek és boldoggá teszi. Minden nap.

Tudjon meg többet a Bora-ról ➝

Bora konyhai gépek - Ági Müller Concept

REFERENCIÁK / Ági Müller Concept

Referenciák - Ági Müller Concept

Ági Müller Concept referenciák

Nincs jobb érzés számunkra, mint amikor a gondos tervezés és professzionális kivitelezés után a megálmodott enteriőr életre kel. Tekintsen bele a már megvalósult projektjeinkbe!

Tovább a referenciákhoz ➝