WELLNESS / Ági Müller Concept

High-end wellness megoldások

"

Duscholux

A Duscholux a világ egyik vezető zuhanykabin gyártója. A modern koncepciókkal és a személyre szabható megoldásokkal a gyártó minden fürdőszobaelrendezéshez tökéletes megoldást kínál. A Duscholux egyedi fürdő- és wellness élményt teremt.

Tudjon meg többet a Duscholux-ról ➝

Duscholux wellness megoldások - Ági Müller Concept
"

Effegibi

Az Effegibi több mint 30 éve tervez és gyárt szaunákat és törökfürdőket a legmodernebb technológiával. Az Effegibi központi szerepet játszik egy olyan történetben, amely a hagyományokkal kezdődik, és egészen a leginnovatívabb jövőig nyúlik vissza. Ez a jólét története, a szauna és a törökfürdő ősi hagyományairól szól, amelyeket a mai fejlett technológia és a dizájn kiválósága új köntösbe öltöztetett.

Tudjon meg többet a Effegibiről ➝

Effegibi wellness megoldások - Ági Müller Concept
"

Jacuzzi

A Jacuzzi® bárhol a „hidromasszázs kád” szinonimájaként ismert. Ez az a márka, amely a hidromasszázst többé varázsolta, mint egy fürdőkád egyszerű kiegészítője, igazi wellness élménnyé varázsolva.

Tudjon meg többet a Jacuzziról ➝

Jacuzzi wellness megoldások - Ági Müller Concept
"

Gessi

A Gessi fürdőszobai megoldásai és a konyhai csapkollekciói ugyanazokat az esztétikai és műszaki tulajdonságokat mutatják, egy sor kreatív megoldást tartalmazva, melyek magukban foglalják a szabadon álló és falra szerelhető csaptelepeket is.

Tudjon meg többet a Gessiről ➝

Gessi wellness megoldások - Ági Müller Concept
"

Fantini

A Fantini Rubinetti az azonos nevű család tulajdonában lévő olasz cég, amely 1947 óta fürdőszobai csapokat, csaptelepeket, fürdőkádak és zuhanyzók tartozékait, valamint konyhai csaptelepeket is tervez és gyárt.

Tudjon meg többet a Fantiniról ➝

Fantini wellness megoldások - Ági Müller Concept
"

Duravit

A Duravit a világ egyik legismertebb dizájner fürdőszobamárkája. A Duravit soha nem köt kompromisszumot a funkcionális minőségben, és a legkülönfélébb ízléseknek és igényeknek is megfelel. A Duravit fürdőszobákat a minőségi dizájn jellemzi, amelyet a cég „jó dizájnként” definiál.

Tudjon meg többet a Duravitról ➝

Duravit wellness megoldások - Ági Müller Concept

REFERENCIÁK / Ági Müller Concept

Referenciák - Ági Müller Concept

Ági Müller Concept referenciák

Nincs jobb érzés számunkra, mint amikor a gondos tervezés és professzionális kivitelezés után a megálmodott enteriőr életre kel. Tekintsen bele a már megvalósult projektjeinkbe!

Tovább a referenciákhoz ➝